Σαράντης: Μεταφέρει την παραγωγή του Noxzema στην Ελλάδα

Σαράντης: Μεταφέρει την παραγωγή του Noxzema στην Ελλάδα

Στις ελληνικές παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Σαράντη στα Οινόφυτα Βοιωτίας μεταφέρθηκε στα τέλη του 2015 η παραγωγή των προϊόντων Noxzema, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος πραγματοποίησε επένδυση ύψους 1 εκατ. ευρώ για την αγορά ειδικού μηχανολογικού εξοπλισμού, ενώ παράλληλα αυξήθηκαν κατά 20 οι θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αυξημένη παραγωγή.

Μέσω της κίνησης αυτής, σημειώνεται στην ανακοίνωση, επιτυγχάνεται συγκέντρωση της παραγωγικής δυναμικότητας, καλύτερος έλεγχος της ποιότητας και δημιουργία οικονομιών κλίμακας, αφού προστίθενται στη παραγωγή περίπου 4 εκ. τεμάχια.

Υπενθυμίζεται πως ο όμιλος Σαράντη προέβη στην εξαγορά της δραστηριότητας του Noxzema στην Ελλάδα από την Procter & Gamble στο τέλος Οκτωβρίου του 2014, έχοντας εξασφαλίσει συμβόλαιο παραγωγής από τα εργοστάσια της P&G στο εξωτερικό. Η σειρά του Noxzema περιλαμβάνει αποσμητικά σώματος, αφρόλουτρα και αφρούς ξυρίσματος, προϊόντα ιδιαιτέρως αναγνωρισμένα στην ελληνική αγορά με σημαντικά μερίδια αγοράς.