Η Παυλίδης Μάρμαρα εξαγόρασε την Stoneworks, μέτοχο πλειοψηφίας της Mermeren

Η Παυλίδης Μάρμαρα εξαγόρασε την Stoneworks, μέτοχο πλειοψηφίας της Mermeren

Οριστική συμφωνία για την πώληση του 100% της Stoneworks στην εταιρεία Παυλίδης Μάρμαρα – Γρανίτες ΑΕ υπέγραψαν οι κάτοχοι των μετοχικών συμφερόντων της Stone Works Holdings Cooperatief U.A., ιδιοκτήτριας του 88,4% του καταβεβλημένου κεφαλαίου της Mermeren.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί μόνο υπό την προϋπόθεση της εξασφάλισης των απαραίτητων εγκρίσεων από την Επιτροπή για την Προστασία του Ανταγωνισμού τής ΠΓΔΜ.

Ο Νίκος Δημαρέλης, γενικός διευθυντής της Παυλίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία για την εξαγορά της Stoneworks, μετόχου πλειοψηφίας στη Mermeren. Η συναλλαγή αυτή θα δημιουργήσει αξία και συνέργειες για τις δύο εταιρείες, ισχυροποιώντας την θέση τους στις διεθνείς αγορές». 

Ο Περικλής Νικολάου, διευθύνων σύμβουλος της Mermeren, σχολίασε: «Χαιρετίζουμε αυτή την ανακοίνωση για το συνδυασμό δύο ηγετικών εταιρειών της αγοράς στον τομέα του λευκού μαρμάρου. Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στους πελάτες μας και αφοσιωμένοι στην ενίσχυση του προσφερόμενου προϊόντος μας και στην παροχή υψηλής αξίας».

Διαβάστε Περισσότερα