Ευρωπαϊκή διάκριση για Ομάδα Έργου της Intrasoft International στην ΕΕ

Ευρωπαϊκή διάκριση για Ομάδα Έργου της Intrasoft International στην ΕΕ

Η ομάδα έργου NUPS II, το οποίο υλοποιεί για την ΕΕ κοινοπραξία της Intrasoft International, διακρίθηκε ως η Ομάδα της Χρονιάς στην κατηγορία Υποστήριξης της Καθημερινής Λειτουργίας Έργου (Team of the Year 2015 for Day to Day Delivery) στα Βραβεία DIGIT 2015, τα οποία διοργανώθηκαν με επιτυχία από τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής της ΕΕ στις 15 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Στη φετινή διοργάνωση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, διαγωνίστηκαν 12 ομάδες στην κατηγορία Υλοποίησης Έργου και 13 ομάδες στην κατηγορία Υποστήριξης της Καθημερινής Λειτουργίας Έργου. Τα Βραβεία DIGIT λειτουργούν ως μια ενεργή πλατφόρμα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και πρακτικών μεταξύ των DIGIT ομάδων για το πώς συνεργάστηκαν για να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς και πώς οργανώνουν το καθημερινό τους πρόγραμμα, για να πετύχουν την ομαλή λειτουργία.

Κοινοπραξία, στην οποία συμμετέχει η Intrasoft International, ανέλαβε στα τέλη του 2014 να υλοποιήσει σύμβαση-πλαίσιο (NUPS II) πιθανής εκτιμώμενης αξίας 25 εκατ. ευρώ και διάρκειας έξι ετών στον χώρο των “Managed Services” (παροχή υπηρεσιών διαχείρισης). Η συμμετοχή της Intrasoft International εκτιμάται στα 12,5 εκατ. ευρώ, η οποία θα μπορούσε να αυξηθεί, αν ανατεθούν πρόσθετες υπηρεσίες από την Επιτροπή. Επικεφαλής της κοινοπραξίας είναι η ATOS SA / NV.

Στο πλαίσιο της σύμβασης (NUPS II), η Intrasoft International υποστηρίζει τις παρακάτω υποδομές: το ηλεκτρονικό σύστημα email, τη διαχείριση και την περαιτέρω ανάπτυξη των συστημάτων τηλεδιάσκεψης, τα συστήματα IP τηλεφωνίας, καθώς και όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την εξ αποστάσεως πρόσβαση στα συστήματα. Η οργάνωση αποτελείται από μία κεντρική υπηρεσία -διαθέσιμη 24/7- και ομάδες υποστήριξης με εξειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Αυτή η υπηρεσία συνεργάζεται με άλλες υπηρεσίες της Επιτροπής, για να παρέχει καθολική υποστήριξη στους τελικούς χρήστες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, κ. Αλέξανδρος Μάνος, δήλωσε: «Η παροχή υπηρεσιών “Outsourcing και Managed Services” είναι ένας από τους βασικούς τομείς δραστηριοποίησης της Intrasoft International. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίζει σταθερά να εμπιστεύεται την εταιρία μας, τους ανθρώπους μας και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής που προσφέρουμε. Τα τελευταία 12 χρόνια, μία ομάδα ειδικών με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες διαχειρίζονται με επιτυχία καθημερινές εργασίες της Επιτροπής, υποστηρίζοντας 42.000 χρήστες σε 74 κτίρια της Επιτροπής. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την εξέχουσα θέση της Intrasoft International στην αγορά των υπηρεσιών πληροφορικής σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αναγνωρίζοντας επίσημα την αφοσίωση των εργαζομένων της στην επίτευξη αριστείας και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες της εταιρίας».