Επιμένει για συνάντηση με Α. Τσίπρα η Eldorado Gold

Επιμένει για συνάντηση με Α. Τσίπρα η Eldorado Gold

Φαίνεται πως η Eldorado Gold επιλέγει πλέον την πολιτική της πλήρους εξωτερίκευσης και κοινοποίησης όλων των τεκταινομένων και των εξελίξεων σε σχέση με τους σκοπέλους της επένδυσης στη Χαλκιδική, καθώς μετά τη χθεσινή εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, σήμερα ετοιμάζει δελτίο τύπου για την πορεία των συναντήσεων με πολιτικά στελέχη.

Πρόκειται για ανακοίνωση που θα εκθέτει και θα περιγράφει όλες τις εντυπώσεις αλλά και το κλίμα των συναντήσεων με τους πολιτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της χώρας και θα κοινοποιηθεί σήμερα το απόγευμα από την Eldorado Gold.

Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή του στο liberal.gr ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. κ. Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.

Ο ίδιος τονίζει ότι η εταιρεία συνεχίζει να ζητά συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ώστε να εκθέσει τα επιχειρήματά της, όμως κάτι τέτοιο ακόμη δεν ευοδωθεί.

Θυμίζουμε ότι η διοικητική ομάδα της Eldorado Gold και της Ελληνικός Χρυσός, αποτελούμενη από τους κ.κ. Paul Wright, Eduardo Moura και Μιχάλη Θεοδωρακόπουλο είχαν σειρά συναντήσεων από χθες με πολιτικούς αρχηγούς και στελέχη του ΣΕΒ.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κρίσιμη συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σκουρλέτη, ενώ πρωτύτερα υπήρξαν συναντήσεις με την κα Φώφη Γεννηματά και τους κ.κ. Βασιλη Λεβέντη και Στ. Θεοδωράκη.

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την ηγεσία του ΣΕΒ αλλά και με το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Απ. Σκουμπούρης 

Διαβάστε ακόμα:

- Π. Σκουρλέτης: Η Eldorado Gold να καταλάβει ότι η Ελλάδα δεν είναι μπανανία

- «H Eldorado Gold δεν πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα εκτός αν τη διώξουν»