Επανεξελέγη πρόεδρος των ακτοπλόων ο Μ. Σακέλλης

Επανεξελέγη πρόεδρος των ακτοπλόων ο Μ. Σακέλλης

 

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με 3ετή θητεία.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ την 12η Φεβρουαρίου 2019, συγκροτήθηκε σε σώμα και κατανεμήθηκαν τα αξιώματα στα νέα μέλη ως εξής:

πρόεδρος Μιχάλης Σακέλλης, αντιπρόεδρος Κρουαζιέρας Ανδρέας Ποταμιάνος, αντιπρόεδρος Ακτοπλοΐας Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, αντιπρόεδρος Διεθνών Πλόων Σπύρος Πασχάλης, γενικός γραμματέας Αδαμάντιος Κρασανάκης, ταμίας Ιωάννης Δεπάστας.

Μέλη (με αλφαβητική σειρά): Απέργης Ευστράτιος, Γελασάκης Αντώνιος, Θεοδωράτος Διονύσιος, Καβαλλιέρος Νικόλαος, Μιχαήλ Μιχαήλ, Παναγιωτάκης Θεολ

Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ο επανεκλεγείς πρόεδρος, Μιχάλης Σακέλλης τόνισε: «Ευχαριστώ τα μέλη του ΣΕΕΝ και τα μέλη του ΔΣ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου, σε εποχές δύσκολες για την οικονομία της χώρας μας αλλά και τον κλάδο μας. Τα πολλά θέματα που παραμένουν ανοικτά, προϋποθέτουν μεγάλη προσπάθεια και συντονισμένες δράσεις απ'' όλους μας».

«Στις προσπάθειές μας για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, είμαι βέβαιος ότι το ΔΣ που εκπροσωπεί τον κλάδο μας θα ανταποκριθεί με ενότητα, συλλογικές προσπάθειες και πολλή δουλειά» δήλωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ