Ξηλώθηκε το «ΚΕΠ» των αντιεξουσιαστών από την πλατεία Εξαρχείων

Ξηλώθηκε το «ΚΕΠ» των αντιεξουσιαστών από την πλατεία Εξαρχείων

Σε απομάκρυνση, με γερανό, του κοντέινερ που είχαν τοποθετήσει αντιεξουσιαστές στην πλατεία Εξαρχείων προχώρησαν νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων. Το «ΚΕΠ» των αντιεξουσιαστών, όπως λεγόταν, είχε τοποθετηθεί στην πλατεία των Εξαρχείων τον Απρίλιο του 2017.

Η επιχείρηση του Δήμου έγινε συνοδεία ισχυρής δύναμης της αστυνομίας. Το τελευταίο διάστημα το συγκεκριμένο κοντέινερ δεν το χρησιμοποιούσε κανείς.

Παράλληλα, τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων πραγματοποίησαν καθαρισμό, ενίσχυση φωτισμού και άλλες παρεμβάσεις στην πλατεία και τη γύρω περιοχή.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, «οι δράσεις του στην πλατεία Εξαρχείων περιλαμβάνονται στο συνολικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από τη νέα δημοτική Αρχή για τις 129 γειτονιές της Αθήνας και η εφαρμογή του ξεκίνησε ήδη».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης σε δήλωσή του υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα της δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της «καθημερινότητας των Αθηναίων» και για την επίτευξη αυτού του σκοπού δεν θα αφήσει «ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Με δράσεις που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών».

εξάρχεια

εξάρχεια 2

εξάρχεια 3