Τραμπούκοι επιτέθηκαν σε φιλελεύθερο φοιτητή στην ΑΣΟΕΕ

Τραμπούκοι επιτέθηκαν σε φιλελεύθερο φοιτητή στην ΑΣΟΕΕ

Τα περιστατικά βίας και ανομίας στα ελληνικά πανεπιστήμια δεν λένε να τελειώσουν. Τελευταίο περιστατικό η επίθεση τραμπούκων κατά φοιτητή της Πανελλήνιας Ανεξάρτητης Κινησης Σπουδαστών (ΠΑνΚΣ) στην ΑΣΟΕΕ, επειδή τάχθηκε δημόσια υπέρ της πανεπιστημιακής αστυνομίας και κατά της βίας στα ΑΕΙ.

Θύμα το στέλεχος της φοιτητικής, Οδυσσέας Βλαχονικολός, τον οποίο οι δράστες αναγνώρισαν και του επιτέθηκαν για τις δημόσιες τοποθετήσεις του κατά της ανομίας στα πανεπιστήμια.

«Έχει ενημερωθεί και η αστυνομία και ο πρύτανης αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ντροπή σε όποιον είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια μας στο Πανεπιστήμιο. Παρακαλώ να κοινοποιηθεί μπας και ιδρώσει κανένα αυτί. Είμαστε τελείως μόνοι μας στο Πανεπιστήμιο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της ΠΑνΚΣ, Βασίλης Αποστολόπουλος.

Οι δράστες φορούσαν μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό. Το θύμα και μέλη της παράταξης στην οποία ανήκει ενημέρωσαν άμεσα τον πρύτανη και την ΕΛ.ΑΣ., καθώς οι δράστες εισήλθαν στο κτίριο του ΟΠΑ και για ώρα βρίσκονταν εντός του κτιρίου.