Το NFL θέλει να ξαναπάει στο Λονδίνο

Το NFL θέλει να ξαναπάει στο Λονδίνο

Το NFL επεκτείνει το καλεντάρι του αυτή την σεζόν και θέλει ν' ανακτήσει την συνεργασία του με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (ΑΠΟ), αλλά και την Τότεναμ για να διοργανώσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι στο Λονδίνο, είτε στο «Γουέμπλεϊ» είτε στο «Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ». Η λίγκα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου συμφώνησε αυτή την σεζόν η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να διαρκέσει 17 αγωνιστικές από 16 που ήταν μέχρι πέρυσι.

Ως εκ τούτου μπαίνουν σε εφαρμογή και τα πλάνα της για την επιστροφή των αγώνων εκτός των Η.Π.Α. κάτι που δεν συνέβη την περασμένη αγωνιστική περίοδο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Εκτός από την Αγγλία σκέφτονται να επισκεφθούν το Μεξικό, ενώ στο τραπέζι έπεσαν και άλλες προτάσεις για αγώνες στον Καναδά ή στη Νότια Αμερική, ακόμη και στη Γερμανία. Το πρόγραμμα θα γίνει γνωστό στο δεύτερο 10ήμερο του Μαΐου και τότε αναμένεται να ενταθούν οι διαπραγματεύσεις.

Στην απόφαση του NFL να επιδιώξει νέα συμφωνία με την ΑΠΟ σαφώς και έπαιξε ρόλο πως έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή θεατών στα γήπεδα της Premier League για την τελευταία αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ ο τελικός του League Cup στις 25 Απριλίου μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ επίσης θα έχει θεατές στις εξέδρες όπως και εκείνος του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ στο «Γουέμπλεϊ» θα διεξαχθούν και αγώνες του EURO με κόσμο.