Το ΜέΡΑ25 επιδιώκει να λειτουργεί ως νέα... Φιλική Εταιρεία
Γιάννης Βαρουφάκης

Το ΜέΡΑ25 επιδιώκει να λειτουργεί ως νέα... Φιλική Εταιρεία

Με την.... Φιλική εταιρεία παρομοίασε τη λειτουργία του το κόμματός του, ΜέΡΑ25, ο Γιάνης Βαρουφάκης, υποστηρίζοντας ότι ο στόχος που έχει είναι να μένουν εκτός συζητήσεων οι κομματικές ταυτότητες.

Ειδικότερα, από τη Φθιώτιδα όπου περιόδευσε για να αναπτύξει τις θέσεις του ΜέΡΑ25, σε συνομιλία που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλία Κυρμανίδη,  κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι «οι κομματικές ταυτότητες πρέπει να μένουν έξω από την αίθουσα των συζητήσεων και το ΜέΡΑ25 επιδιώκει να λειτουργούμε ως μια νέα Φιλική Εταιρεία για το καλό της πατρίδας μας που συνεχίζει να ερημοποιείται και να πλήττεται από την κρίση».

Σημειώνεται ακόμα ότι χθες το βράδυ ο κ .Βαρουφάκης ήταν επίσημος προσκεκλημένος της κινηματογραφικής λέσχης Φωκίδας για να παρακολουθήσει την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικες στην Αίθουσα» και στη συνέχεια απαντώντας σε ερωτήσεις ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«Δέκα χρόνια κρίσης και ο λόγος που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, που υπάρχει το ΜέΡΑ25, που βρισκόμαστε σε μια προσυνεδριακή εγρήγορση, είναι ότι παρά τα δέκα χρόνια κρίσης, αυτή συνεχίζεται εντεινόμενη, παρά τις θριαμβολογίες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Είναι μια κρίση που δυστυχώς είναι πανευρωπαϊκή και ακόμη δυστυχέστερα έχει χτυπήσει τη χώρα μας, πιο αλύπητα από οποιαδήποτε άλλη χώρα».