Την Τετάρτη στη Μητρόπολη Αθηνών η κηδεία της Φώφης Γεννηματά

Την Τετάρτη στη Μητρόπολη Αθηνών η κηδεία της Φώφης Γεννηματά

Την Τετάρτη στο Α' Νεκροταφείο θα γίνει η κηδεία της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας σε ηλικία 56 ετών. Η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών.

Στις 14:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά η ταφή της στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τη λύπη του για τον πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου της, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν.

Διακόπτονται οι εργασίες του Κοινοβουλίου

 

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι διακόπτονται οι εργασίες του Κοινοβουλίου, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας. Εσπευσμένα επιστρέφει αύριο Τρίτη από τη Σαουδική Αραβία, όπου πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.