Θεσσαλονίκη: Συνοδοί της Θ. Φωτίου στάθμευσαν σε ράμπα τυφλών

Θεσσαλονίκη: Συνοδοί της Θ. Φωτίου στάθμευσαν σε ράμπα τυφλών

Μπορεί στη χθεσινή συνάντηση του Γιάννη Μπουτάρη με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής Θεανώ Φωτίου το βασικό θέμα συζήτησης να ήταν η δημιουργία του πάρκου ΑμεΑ στην Τούμπα, ωστόσο μια εικόνα εκτός του δημαρχιακού μεγάρου προκαλεί πολλά ερωτηματικά για την πραγματική ευαισθησία της υπουργού.

Συγκεκριμένα, δύο οχήματα τύπου βαν από κοινωνικές υπηρεσίες που συνόδευαν την κ. Φωτίου στην επίσκεψή της στο δημαρχείο είχαν σταθμεύσει... πάνω στον οδηγό στάθμευσης τυφλών που υπάρχει στο σημείο. Μια εικόνα άκρως αντιφατική με τη συζήτηση που είχε η υπουργός λίγα μέτρα πιο μακριά.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσίευσε στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Τελίδης.

«Σε άλλα νέα πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών πάρκαραν τα αυτοκίνητα της συνοδείας της Θεανώς Φωτίου, Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο για να κάνει μια ομιλία.Η ειρωνεία είναι ότι σε συνάντηση με τον Δήμαρχο πριν την ομιλία παρουσίαζε με καμάρι την μελλοντική δημιουργία του πάρκου ΑΜΕΑ στην Τούμπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Τελίδης.

Τι αναφέρει η ίδια 

«Με λύπη μου, διαπιστώνω σήμερα από δημοσιεύματα ότι, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνάντησής μου με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, οχήματα κοινωνικών υπηρεσιών ήταν παρκαρισμένα πάνω σε οδηγό όδευσης τυφλών στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου της Θεσσαλονίκης», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα.

«Πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός. Θέλω, όμως, να διευκρινίσω, για να αποφευχθούν ενδεχόμενες παρεξηγήσεις, πως δεν πρόκειται για οχήματα που χρησιμοποίησα για τις μετακινήσεις μου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά με όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας», διευκρίνισε η κ. Φωτίου.