Θεσσαλονίκη: «Κορονοπάρτι» με πάνω από χίλια άτομα στην πλατεία του ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: «Κορονοπάρτι» με πάνω από χίλια άτομα στην πλατεία του ΑΠΘ

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού με περισσότερους από χίλιους φοιτητές και μη να διασκεδάζουν με μουσική και αλκοόλ, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας, καταγράφτηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία του Χημείου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Την ώρα που η Πόλη παρουσιάζει επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα και η αυξητική τάση των κρουσμάτων συνεχίζεται, οδηγώντας την κυβέρνηση να μην επιτρέψει το άνοιγμα των δραστηριοτήτων, δεν φαίνεται να πτοείται ένα τμήμα της νεολαίας.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η πλειοψηφία των παρευρισκόμενων όχι μόνο δεν τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας, αλλά και δεν φοράει μάσκα. Όπως αναφέρει το thestival.gr φοιτητές και άλλοι ενώθηκαν σε διάφορες μεγάλες παρέες, διασκεδάζοντας με μουσική και καταναλώνοντας ποσότητες αλκοόλ.

Η προσέλευση των συμμετεχόντων στο πάρτι ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά το πάρτι μέσω των δυνάμεων ασφαλείας. Τα πληρώματα των περιπολικών και των δικύκλων που περιπολούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έλαβαν εντολή να μην διέρχονται μπροστά από την πλατεία Χημείου για να μην προκληθεί επεισόδιο.