Κ. Μπογδάνος: Θα είμαι στον δρόμο κι ας βρυχάται δίπλα το φάντασμα του Χίτλερ

Θα είμαι στον δρόμο κι ας βρυχάται δίπλα το φάντασμα του Χίτλερ

Σε... περίεργες δηλώσεις προχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όσον αφορά τη συμμετοχή του σε αντιμεταναστευτική ρατσιστική συγκέντρωση στην οποία παρευρισκόταν και ο υπόδικος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης

Με ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής της ΝΔ  επέμεινε στην επιλογή του δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να είναι στον δρόμο «κι ας βρυχάται από δίπλα και το φάντασμα του Χίτλερ».

«Θα είμαι στο δρόμο της Αθήνας όποτε οι ισλαμολάγνοι μπάχαλοι απειλούν τους συμπολίτες μου, όποτε μια νόμιμη συγκέντρωση απειλείται από μια παράνομη αντισυγκέντρωση. Θα είμαι στο δρόμο ως βουλευτής της μεγάλης ΝΔ κι ας βρυχάται από δίπλα και το φάντασμα του Χίτλερ. Συνηθίστε το!» έγραψε ο κ. Μπογδάνος.

Σημειώνεται πως κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Πέτσας, ερωτηθείς για το αν η κυβέρνηση αποδοκιμάζει τον κ. Μπογδάνο για την χτεσινή του παρουσία στην πλατεία Βικτωρίας, είπε ότι η κυβέρνηση δεν το βλέπει έτσι το ζήτημα για να προσθέσει:

«Είδαμε δύο διαδηλώσεις. Αφήνω σε εσάς να κρίνετε ποια ήταν η αντισυγκέντρωση. Κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση διαμαρτυρίας επιθυμεί».