Συνεχίζει τις επαφές ο Γ. Παπανδρέου - Συναντήσεις με Γερουλάνο και Χρηστίδη σήμερα

Συνεχίζει τις επαφές ο Γ. Παπανδρέου - Συναντήσεις με Γερουλάνο και Χρηστίδη σήμερα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρωτοβουλία για επαφές του Γιώργου Παπανδρέου, τις οποίες προανήγγειλε σε επιστολή του το απόγευμα του Σαββάτου, με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και ανάδειξη νέου προέδρου. 

Σημειώνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε ήδη με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη και μίλησε χθες το βράδυ, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Χάρη Καστανίδη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου, ενώ από τις 11 σήμερα το πρωί στη Βουλή, ο Γιώργος Παπανδρέου συναντιέται διαδοχικά με τον Παύλο Γερουλάνο και τον Παύλο Χρηστίδη.

Δεν έχει ακόμη καθοριστεί συνάντηση ή επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς και οι δύο είναι σε περιοδείες εκτός Αθηνών. Μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνουν το απόγευμα είτε τηλεφωνικά είτε με τηλεδιάσκεψη.

Υπενθυμίζεται ότι την πρόθεση του να έχει επαφές με όλους τους υποψηφίους για την προεδρία στο ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε χτες με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Υπογραμμίζεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος από την Εύβοια δήλωσε ότι «όπως η Πρόεδρος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά ανέφερε ότι εγγυάται την ενότητα της παράταξης, το ίδιο θα πρέπει να κάνουν κι όλοι οι πρώην πρόεδροι». 

ΚΙΝΑΛ: Προσωπικές φιλοδοξίες ή συλλογικό συμφέρον;

Τα πάθη του ΚΙΝΑΛ: Ο Παπανδρέου «σκέφτεται» την Προεδρία!