Συγγνώμη Καρανίκα για την ανάρτηση που αφορά την κόρη Μητσοτάκη

Συγγνώμη Καρανίκα για την ανάρτηση που αφορά την κόρη Μητσοτάκη

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο Νίκος Καρανίκας ανακαλώντας ό,τι είχε γράψει νωρίτερα για την κόρη του πρωθυπουργού. Σε ανάρτηση του στο Facebook υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης και ότι όσα ανέφερε νωρίτερα δεν ισχύουν. Στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είχε απαντήσει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος έκανε λόγο για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Γράφει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας:

«Κατέβασα το ποστ που έκανα κριτική στην στάση του Μητσοτάκη με αναφορά στην κόρη του και την κατοχή ΜΚΟ.
Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό που έγραψα είναι ειδησεογραφικά λάθος και γι’αυτό ζητάω συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση .
Ειναι προφανές ότι δεν κάνω κριτική στη κόρη του Μητσοτάκη που όπως κάθε νέο παιδί θέλει να σπουδάσει και η οικογένειά της έχει την οικονομική δυνατότητα να την στείλει στο εξωτερικό, αλλά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που την ίδια ώρα στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια. Είναι χυδαία πολιτική επιλογή του.
Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος».

Σημειώνεται ότι στην αρχική του ανάρτηση ο Νίκος Καρανίκας, την οποία διέγραψε γιατί ήταν λάθος τα όσα έγραφε, υποστήριζε μεταξύ άλλων: «Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ».

Οικονόμου για Καρανίκα: Το λόγο για τέτοιου είδους αθλιότητες θα έχει η Δικαιοσύνη

Για το συγκεκριμένο ζήτημα τοποθετήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κυβερνητικών συντακτών.

Μάλιστα προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δυσκολεύομαι να βρω λόγια για το μέγεθος της αθλιότητας». Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι φαίνεται πως αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του και τόνισε πως αποτελεί «κατήφορο χωρίς τελειωμό η στοχοποίηση ενός κοριτσιού 18 ετών».

Αναρωτήθηκε γιατί «κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έχει μαζέψει», την ώρα που σε αντίστοιχες περιπτώσεις ένα μέλος της ΝΔ θα είχε διαγραφεί κατευθείαν. «Το χειρότερο του να είσαι ανίκανος, είναι το να είσαι ικανός για όλα», είπε χαρακτηριστικά.