Στην ταβέρνα «ο Κρητικός» ο πρωθυπουργός: Μοίρασε φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Στην ταβέρνα «ο Κρητικός» ο πρωθυπουργός: Μοίρασε φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Στην ταβέρνα «Ο Κρητικός» στην Αμφιάλη βρέθηκε σήμερα, Χριστούγεννα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μοίρασε φαγητό, δώρα και παιχνίδια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και συνομίλησε με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση που διανέμει καθημερινά εκατοντάδες μερίδες φαγητό.

Η επίσκεψή του έγινε γνωστή από ανάρτηση στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook 

«Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκεφθηκε ο Πρωθυπουργος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ηρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιρασαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!», αναφέρει στην ανάρτηση.

Αναφερόμενος τη δράση αλληλεγγύης του πρωθυπουργού, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος σε δική του ανάρτηση τονίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τίμησε με την παρουσία του τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Καρκανοραχάκη για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία αλλά και την περιφέρεια μας που δίνει καθημερινά αγώνα αξιοπρέπειας».

«Ένα εστιατόριο που παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς», όπως επισημαίνει, καθώς η ταβέρνα μοιράζει δωρεάν καθημερινά σχεδόν 700 μερίδες φαγητού εν μέσω της κρίσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Ειδικότερα, η επιχείρηση μοίρασε μερίδες φαγητού σε ανθρώπους από το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και το Πέραμα που έχουν ανάγκη κατά το πρώτο lockdown την άνοιξη και το ίδιο κάνει τώρα στην καραντίνα που βρισκόμαστε.

Ξεκίνησε με 50 μερίδες φαγητού την ημέρα οι οποίες σταδιακά αυξήθηκαν και σήμερα έφτασαν τις 700.