Στη Βουλή η διυπουργική σύσκεψη για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα

Στη Βουλή η διυπουργική σύσκεψη για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα

Διυπουργική σύσκεψη για τον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό της Μάνδρας, λόγω και των νέων πλημμυρικών φαινομένων, θα λάβει χώρα στις 11:30 το πρωί, στο υπουργείο Εσωτερικών.

Λίγο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Εσωτερικών, το υπουργείο ανακοίνωσε πως η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τελικά στη Βουλή και συγκεκριμένα στην αίθουσα 227 στο 2ο όροφο στις 12 το μεσημέρι και όχι στο υπουργείο Εσωτερικών, στις 11:30 π.μ. όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. 

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Σπίρτζης. Παρόντες θα είναι επίσης ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, οι δήμαρχοι Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ιωάννα Κριεκούκη και Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, καθώς και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής.

Σημειώνεται πως χθες ο κ. Σκουρλέτης ενέκρινε οικονομική στήριξη ύψους 200.000 ευρώ για τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας και 150.000 ευρώ για τον Δήμο Μεγαρέων, ενώ η δήμαρχος Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, κατήγγειλε ότι παρά τις πολύνεκρες πλημμύρες του 2017 έως σήμερα δεν έχει αρχίσει η κατασκευή ούτε ενός αντιπλημμυρικού έργου.