Στη Βουλή αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης - Εγκρίνεται η ΠΝΠ για μέτρα

Στη Βουλή αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης - Εγκρίνεται η ΠΝΠ για μέτρα

Στην Ολομέλεια της Βουλής θα μιλήσει κατά πάσα πιθνανότητα αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της συζήτησης για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που εμπεριέχονται τα μέτρα για τον κορονοϊό. 

Ο κ. Μητσοτάκης, υπό το πρίσμα και της κατάθεσης του συμπληρωματικού προϋπολογισμού με τον οποίο αυξάνονται οι πιστώσεις του ειδικού λογαριασμού του υπουργείου Οικονομικών που έχει δημιουργηθεί για την υλοποίηση μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, θα αναφερθεί ενδεχομένως στα νέα μέτρα που θα επιβληθούν από την κυβέρνηση, ενώ ειδική αναφορά θα κάνει στις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και τον τρόπο που η κυβέρνηση ανταποκρίνεται μέχρι σήμερα. 

Εξάλλου και σήμερα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τη στήριξη ευάλωτων πολιτών, αναφορικά με το ζήτημα της εφαρμογής των μέτρων υπογράμμισε: «Είμαστε μία δημοκρατία της πειθούς και έχουμε καταφέρει και έχουμε την κοινωνία με το μέρος μας. Την ηθική της ατομικής ευθύνης, νομίζω την έχουμε κάνει πράξη. Και σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε».