Στ. Παππάς για λεωφορεία ΟΑΣΘ: Οι καθυστερήσεις είναι στο μυαλό σας

Στ. Παππάς για λεωφορεία ΟΑΣΘ: Οι καθυστερήσεις είναι στο μυαλό σας

Όχι μόνο δεν αποδέχεται τις αναφορές για καθυστερήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, αλλά και ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, απαντώντας επιθετικά ότι «οι καθυστερήσεις είναι στο μυαλό σας».

Σύμφωνα με το voria.gr, η ταλαιπωρία στις μετακινήσεις των πολιτών που ζουν στη Θεσσαλονίκη είναι πέρα για πέρα πραγματική. Ωστόσο, ο πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά φαίνεται πως δεν μπορεί να δεχθεί ότι υπάρχουν προβλήματα και ελλείψεις στα δρομολόγια των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη, κατάσταση την οποία αναγνώρισε και ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας πρόσφατα στην εκδήλωση για τον σταθμό του μετρό «Συντριβάνι».

Η έντονη απάντηση του κ. Παππά προκάλεσε την αντίδραση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, η οποία με ανακοίνωσή της τονίζει ότι «ο κ. πρόεδρος του ΟΑΣΘ θα έπρεπε να είναι πιο μετρημένος στις δηλώσεις του όταν τίθεται ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα».

Παράλληλα, καλεί τον κ. Παππά «να πάει ένα πρωί στις στάσεις των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, να δει από πρώτο χέρι την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι και ο λαός της πόλης για να πάνε στις δουλειές τους». 

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ και για την κυβέρνηση, το γεγονός ότι ένας εργαζόμενος χρειάζεται πάνω από μία ώρα για να πάει στη δουλειά του και άλλη μία να γυρίζει δεν συνιστά καθυστέρηση αλλά "κανονικότητα"».