8ος χρόνος, ημέρα 2439η
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Στ. Μάνος: Ο Σπίρτζης διώχνει την Uber για να μην ενοχλείται ο πρόεδρος των ταξιτζήδων κ. Λυμπερόπουλος

Στ. Μάνος: Ο Σπίρτζης διώχνει την Uber για να μην ενοχλείται ο πρόεδρος των ταξιτζήδων κ. Λυμπερόπουλος

Την απόφαση της Uber να διακόψει την υπηρεσία της UberX στην Ελλάδα σχολιάζει ο Στέφανος Μάνος, σε ανάρτησή του στο facebook, τονίζοντας πως ο κ. Σπίρτζης διώχνει Uber για να μην ενοχλείται ο πρόεδρος των ταξιτζήδων Θύμιος Λυμπερόπουλος.

«''Θρίαμβος'' Σπίρτζη. Διώχνει Uber για να μην ενοχλείται ο πρόεδρος των ταξιτζήδων κ. Λυμπερόπουλος. Ευνοούνται λίγοι και ζημιώνουν πολλοί. Ο ορισμός του πελατειακού κράτους. Οι αριστεροί, κομμουνιστές ή ροζ, δεν διαφέρουν από τους δεξιούς. Τον Λυμπερόπουλο υπηρετούν», αναφέρει αναλυτικά. 

Λίγο αργότερα σε νέα του ανάρτηση ο κ. Μάνος, σχολίασε: «Παραφυλάνε μωροφιλόδοξοι και φθονεροί υπουργοί και μόλις ξεμυτίσει κάποιος ή κάποιοι με κάτι καινούργιο, μια καινοτομία και κερδίσουν (δηλαδή τύχουν της έγκρισης της αγοράς) ορμάνε να χαλάσουν τη δουλειά. Σπίρτζης εναντίον Uber και Beat. Τσακαλώτος εναντίον Airbnb. "Αθέμιτος ανταγωνισμός, δεν πληρώνουν φόρους" φωνάζουν οι κόκκινοι υπουργοί. Ε και! Αυτό θέλουμε. Μια πολιτεία που προσελκύει καινοτόμους επιχειρηματίες και τους λέει: "Κάντε κάτι καινούργιο, κερδίστε και για τουλάχιστον 5 χρόνια δεν θα αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο που ίσχυε όταν ξεκινήσατε. "Και ας ξελαρυγγιάζονται ο εκπρόσωπος των ταξιτζήδων και των ξενοδόχων και όποιοι άλλοι προκύψουν». 

Σε δηλώσεις για την απόφαση της Uber προχώρησε και ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, αποδίδοντας τα εύσημα στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών.

Φωτογραφία Intime News