Ρουβίκωνας: Ο,τι έχει αποφασιστεί θα γίνει πράξη

Ρουβίκωνας: Ο,τι έχει αποφασιστεί θα γίνει πράξη

«Οι πιέσεις των αρχών δεν θα αποτρέψουν τις πολιτικές μας αποφάσεις. Ο,τι έχει αποφασιστεί θα γίνει πράξη», διαμηνύει ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα με ανάρτησή του στο facebook, με αφορμή τα όσα συνέβησαν μετά τις προσαγωγές για την κατάληψη στο ελληνοτουρκικό επιμελητήριο.

Συγκεριμένα, το ηγετικό στέλεχος αναφέρεται στο περιστατικό με τη συνάντηση μελών του Ρουβίκωνα και Κούρδων και την προσαγωγή των τελευταίων, μετά την κατάληψη του ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου, στην Ασφάλεια, όπου ανακρίθηκαν από τις αστυνομικές αρχές.

Στην ανάρτησή του στο Facebook επισημαίνει πως «οι στρατηγικής σημασίας αλλά και μεγάλου πολιτικού συμβολισμού συμμαχίες και συνεργασίες της ομάδας μας θα συνεχιστούν πρός όλες τις πλευρές και συνεχώς θα εξελίσσονται» απειλεί το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα προσθέτοντας πως «ό,τι έχει αποφασιστεί θα γίνει πράξη».

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή του έγραφε τα εξής: «Όταν μας κρατούσαν στην ΓΑΔΑ μετά την κατάληψη του ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου, κάποια στιγμή τρείς Κούρδοι οδηγήθηκαν σε κάποιο άλλο γραφείο του έκτου ορόφου.Εκεί έμειναν για αρκετή ωρα.Ο ένας απο αυτούς μας είπε μετά πως τους έκαναν διάφορες ερωτήσεις, και τους πίεσαν πάρα πολύ κάποιοι ασφαλίτες για το "τι θέλετε εσείς με αυτούς."(ρουβίκωνα).
Οι στρατηγικής σημασίας αλλά και μεγάλου πολιτικού συμβολισμού συμμαχίες και συνεργασίες της ομάδας μας θα συνεχιστούν πρός όλες τις πλευρές και συνεχώς θα εξελίσσονται.Και φυσικά τα αποτελέσματα αυτών των επιλογών θα φαίνονται στον δρόμο.Οι πιέσεις των αρχών δεν θα αποτρέψουν τις πολιτικές μας αποφάσεις.Οτι έχει αποφασιστεί θα γίνει πράξη».

Φωτογραφία αρχείου