Προσαγωγές 12 ομογενών στην Αλβανία μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Προσαγωγές 12 ομογενών στην Αλβανία μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Σε προσαγωγές 12 ομογενών στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, προχώρησαν Αλβανοί αστυνομικοί, αμέσως μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 ώρες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 μεταξύ των προσαχθέντων, είναι ο γαμπρός του 35χρονου ομογενή, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, ο οποίος είχε μεταβεί στην περιοχή για την κηδεία του 35χρονου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η προσαγωγή του γαμπρού του Κωνσταντίνου Κατσίφα οφείλεται σε παρεξήγηση, γι΄ αυτό και μέσα σε λίγα λεπτά, δίχως να υπάρξει σημαντικό ζήτημα, αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές Αρχές.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, σε επικοινωνία του με τον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ο ίδιος κι ακόμη 4 άτομα, ειναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει, να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του από τις αλβανικές Αρχές.

Φωτογραφία: APImages