Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Μαραθώνα, Γραμματικό, Καλέντζι, Κάτω Σούλι και Μεσόγεια

Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Μαραθώνα, Γραμματικό, Καλέντζι, Κάτω Σούλι και Μεσόγεια

Στις περιοχές Μαραθώνας, Γραμματικό, Καλέντζι, Κάτω Σούλι και στα Μεσόγεια εντοπίζονται αυτήν την ώρα τα σημαντικότερα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Το πρωί παρέμεναν εκτός 4 γραμμές από τις 79 γραμμές μέσης τάσης που είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Ωστόσο, πέρα από τις σοβαρές βλάβες που σχετίζονται με γραμμές μέσης τάσης, υπάρχουν μικρότερες μεμονωμένες βλάβες σε όλη την Αττική.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega ανέφερε ότι υπάρχουν περίπου 5.000 παροχές που ακόμα αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και ότι γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές σήμερα.

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ανακοίνωση τον ΔΕΔΗΕΕ έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 95% των περιοχών της Αττικής και προχωρά η αποκατάσταση που εκκρεμεί σε 8 γραμμές. Στα νησιά, αποκαταστάθηκαν σχεδόν όλες οι βλάβες εκτός από ορισμένα χωριά στα Σφακιά.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο μέσης ή χαμηλής τάσης, να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή και να καλέσουν