Πετρούνιας: Ατόπημα και άδικο να μην δείξουν την προσπάθειά μου

Πετρούνιας: Ατόπημα και άδικο να μην δείξουν την προσπάθειά μου

Την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η προσπάθειά του για να περάσει στον τελικό των κρίκων δεν μεταδόθηκε απευθείας εξέφρασε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας μετά την πανηγυρική του πρόκριση.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο» δήλωσε στην ιστοσελίδα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η ΕΟΕ εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση για το γεγονός ότι «προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων» κατέληξε η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η κ. Μιλλούση μέσω instagram είπε: « Σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας, είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του Λευτέρη, αλλά δεν τον έχουμε δει ακόμα, περιμένουμε» ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε την προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη από ερασιτεχνική λήψη.

Από την πλευρά της η ΕΡΤ αναφέρει ότι τα πλάνα δεν μεταδόθηκαν εξαιτίας του συντονισμού της ιαπωνικής τηλεόρασης και του σκηνοθέτη ενώ δεσμεύτηκε να μεταδώσει την προσπάθεια αμέσως μόλις παραλάβει το σχετικό μαγνητοσκοπημένο βίντεο.

Η εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικής κάλυψης της ενόργανης γυμναστικής της Ιαπωνίας, ζήτησε συγνώμη από την ΕΡΤ και από τους Έλληνες τηλεθεατές που δεν μετέδωσε απευθείας την προσπάθεια του Ολυμπιονίκη.

Σημειώνεται ότι με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο Λευτέρης Πετρούνιας την επιχείρηση υπεράσπισης του Ολυμπιακού τίτλου του στο Τόκιο, αφού η εντυπωσιακή εμφάνισή του στον προκριματικό των κρίκων τον στέλνει πανηγυρικά στον τελικό του αγωνίσματος.

H προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια από το Eurosport: