Π. Μαρινάκης: Όλοι μαζί στο πλευρό όσων δίνουν μάχη στα σύνορα

Π. Μαρινάκης: Όλοι μαζί στο πλευρό όσων δίνουν μάχη στα σύνορα

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, με δήλωσή του σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με τους χιλιάδες μετανάστες να προσπαθούν να εισβάλουν στην Ελλάδα μέσω του Έβρου, σημειώνει πως «αυτές τις ώρες το τελευταίο που χρειάζεται είναι να απαντάμε σε ανούσιες ανακοινώσεις νεολαιών που δεν εκπροσωπούν κανέναν», ενώ υπογραμμίζει πως «ενωμένοι με οδηγό τις αρχές και τις αξίες μας θα τα καταφέρουμε».

Επί της ουσίας ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δείχνει ότι οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπούν μια ελάχιστα μερίδα δεδομένου ότι στην πλειοψηφίας του τάσσονται στο πλευρό της κυβέρνησης όπως φαίνεται και από το κύμα συμπαράστασης προς τα στελέχη της ΕΛΑΣ και των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στα σύνορα. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαρινάκη:

«Αυτές τις ώρες το τελευταίο που χρειάζεται είναι να απαντάμε σε ανούσιες ανακοινώσεις νεολαιών που δεν εκπροσωπούν κανέναν. Όλοι μαζί στο πλευρό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και εκείνων που δίνουν μάχη στα σύνορα της χώρας. Ενωμένοι με οδηγό τις αρχές και τις αξίες μας θα τα καταφέρουμε».