Οργανωμένο σχέδιο από τρολς κατά Μητσοτάκη-ΝΔ με τη στήριξη και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Οργανωμένο σχέδιο από τρολς κατά Μητσοτάκη-ΝΔ με τη στήριξη και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα οργανωμένο σχέδιο που τυγχάνει και της στήριξης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως φαίνεται από την κινητικότητα στα σόσιαλ μίντια, βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο τον πρωθυπουργό, μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος αλλά και συνολικά τη Ν.Δ. Με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ρίχνει λάδι στη φωτιά, η κατάσταση τείνει να λάβει διαστάσεις με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Γνωστοί από το χώρο των αυτοαποκαλούμενων αναρχικών επιχειρούν μέσω του twitter να αποδώσουν εμπλοκή στην υπόθεση με τον Δημήτρη Λιγνάδη μεταφέροντας fake news για σχέσεις με την Αντιγόνη Λυμπεράκη, με αναφορές στη σύζυγο του Πρωθυπουργού ακόμη και στην κόρη του.

Και αυτή η τραγική και συνάμα χυδαία προσπάθεια βρίσκει ανταπόκριση σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Τάνια Ελευθεριάδου η οποία αναπαράγει τα ανώνυμα σχόλια στο twitter δίνοντας τους επί της ουσίας υπόσταση. Έρχεται δε να προστεθεί στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να ταυτίσει με έμμεσο, είναι αλήθεια, τρόπο τον πρωθυπουργό με τον γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό ο οποίος βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης για τα όσα καταγγέλλεται πλέον επωνύμως

Οι αναφορές του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στα περί συγκάλυψης χωρίς φυσικά κανένα στοιχείο, έχει οδηγήσει σε απίστευτες καταστάσεις. Τα τρόλς του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να εμφανίσουν συνολικά τη Ν.Δ. να έχει σχέση με παιδεραστές.

Το τραγικότερο είναι ότι ακόμη και οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα με το όπλο παρά πόδα πραγματοποιώντας επιθέσεις στηρίζοντας τον Δημήτρη Κουφοντίνα, επικαλούνται στις εκφοβιστικές τους προκηρύξεις τα ίδια συνθήματα με τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπόθεση στην οποία επιχειρείται να εμπλακεί μέχρι και η οικογένεια του Πρωθυπουργού, ξεκίνησε χθες από ένα ρεπορτάζ του mega το οποίο αποκάλυπτε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε επαφές με ΜΚΟ και δομές φιλοξενίας ανηλίκων. Το όνομα της ΜΚΟ δεν αναφέρθηκε με αποτέλεσμα αυτό να αποτελέσει τη βάση του σχεδίου που στήθηκε.

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρεται στο διαδίκτυο ΜΚΟ όπου υπάρχει σχέση με την Αντιγόνη Λυμπεράκη ενώ γίνεται λόγος και για ΜΚΟ όπου προσφέρει υπηρεσίες η κόρη του Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η εν λόγω ΜΚΟ δεν έχει καμία σχέση. 

Η ΜΚΟ με την οποία φέρεται να είχε συνεργασία ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι άλλη. Είχε τρεις δομές ανηλίκων και βρίσκεται υπό έρευνα πλέον.

Σε κάθε περίπτωση η χυδαία προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη με την υποστήριξη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η τακτική του Αλέξη Τσίπρα οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς όταν έχει ως στόχο να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Θυμίζει την περίοδο πριν το 2015 όταν έβγαζαν κρεμάλες στο Σύνταγμα με τη διαφορά ότι τώρα αγγίζει ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο θέμα που προκαλεί αγανάκτηση δεδομένου ότι αφορά ανήλικα παιδιά.

Και το να επιχειρεί κάποιος να κομματικοποιήσει την αγανάκτησή και την οργή αυτού του είδους προσφέρει εγκληματικές υπηρεσίες στην ίδια τη χώρα και τη δημοκρατία ακόμη και αν οι σκοποί του έχουν σχέση αποκλειστικά και μόνο να αλλάξει η ατζέντα και να πληγεί η αξιοπιστία μια κυβέρνησης εν μέσω κρίσεων.