7ος χρόνος, ημέρα 2158η
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Παραλήρημα Ντ. Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες έχουν διαπράξει γενοκτονία εις βάρος μας»

«Οι Έλληνες έχουν διαπράξει γενοκτονία εις βάρος μας»

Σε απίστευτο παραλήρημα προχώρησε ο αρχηγός του τουρκικού εθνικιστικού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί εχτές στον λογαριασμό στο Twitter. 

«Καταδικάζω τις επιθέσεις μίσους σε τέμενος στη Λεμεσό της Κύπρου. Εκείνοι που φώναζαν συνθήματα θανάτου στους Τούρκους και ζωγράφισαν σταυρούς με μπλε χρώμα στους τοίχους των τεμένων, επ’ ευκαιρία της 200ής επετείου της εξέγερσης στον Μοριά το 1821, είναι απαίσιοι, δειλοί και αμαρτωλοί», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία μάλιστα θεωρεί ότι οι Έλληνες διέπραξαν γενοκτονία εις βάρος των Τούρκων, καθώς όπως επισημαίνει «η εξέγερση στον Μοριά αποτελεί μία από τις αιματηρές και ολέθριες καταστροφές, που σημάδεψαν την ιστορία του τουρκικού έθνους. Και σημειώθηκε πραγματική γενοκτονία σε αυτήν την εξέγερση. Περί των 40.000 Μουσουλμάνων Τούρκων σφαγιάστηκαν. Ειρωνικά, η ανθρωπότητα ακόμα σιωπά για αυτήν τη μαζική δολοφονία».

Εν συνεχεία μάλιστα υποστηρίζει ότι ο λογαριασμός μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν έχει ακόμα κλείσει, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει ότι οι Έλληνες παρενοχλούν τους Τούρκους. «Η συμβουλή μου στους απογόνους των κακοποιών, που τρέφονται με το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων, είναι να μην μας κάνουν να χάσουμε την υπομονή μας και να σταματήσουν αμέσως την υποκίνηση και την παρενόχληση. Επειδή η σελίδα του επαναληπτικού αγώνα για την εξέγερση στον Μοριά δεν έχει ακόμη ιδωθεί, αυτός ο λογαριασμός δεν έχει ακόμη κλείσει», τονίζει. 

Τέλος ο κ. Μπαχτσελί επιμένει ότι θα έρθει η μέρα που οι Έλληνες θα πληρώσουν με αίμα τις προκλήσεις τους καθώς όπως σημειώνει «με αυτήν την ευκαιρία, εύχομαι το έλεος του Αλλάχ στους Μουσουλμάνους Τούρκους, που μαρτύρησαν στην εξέγερση στον Μοριά και που έχασαν τη ζωή τους, μπαίνοντας στο τούνελ της βίας και του τρόμου, και τους τιμώ όλους με σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Το αίμα μας βρίσκεται ακόμα στο έδαφος, και, όταν έρθει η μέρα, φυσικά, θα υπάρξουν οι αντίστοιχες εστίες, για να πληρωθεί το τίμημα».