Ο Τσιτσιπάς ψάχνει το (διαδικτυακό) όνομά του...

Ο Τσιτσιπάς ψάχνει το (διαδικτυακό) όνομά του...

Του αρέσει ο αυθορμητισμός. Συμπαθεί όσους είναι ο εαυτός τους και προσπαθεί να κάνει το ίδιο, δίχως να νοιάζεται για τα σχόλια και την κριτική. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως, είναι πλέον εκνευρισμένος γιατί κάποιος του «έκλεψε» τον... διαδικτυακό εαυτό του μ ένα vlog στο κανάλι του στην ιστοσελίδα youtube, Ο 23χρονος εξέφρασε την οργή του, διότι άγνωστος πρόλαβε και κατοχύρωσε το domain name «stefanostsitsipas.com», το οποίο και βγάζει σε πλειστηριασμό, αντί 36.445 λιρών - περίπου 41.260 ευρώ!

«Αυτό θα είναι το συντομότερο vlog που έχω κάνει», αναφέρει αρχικά ο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης τενίστας μας και συνεχίζει: «Είναι κάποιου είδους αστείο; Ποιος στο διάολο ήθελε να αγοράσει το domain, εκτός από μένα; Όποιος το έκανε έχει προφανώς μπόλικο ελεύθερο χρόνο. Θα του έλεγα να πάει μία βόλτα στο πάρκο, να κάνει έναν περίπατο, να πάει στον κινηματογράφο ή να βγάλει έξω το κορίτσι του... Σοβαρά, τώρα; Αυτό δεν είναι fair play. Είναι απαράδεκτο».

Σε ένα σημείο του βίντεο από το κινητό του, ο Τσιτσιπάς απειλεί μεταξύ σοβαρού και αστείου τον άγνωστο κάτοχο, λέγοντας ότι θα σε βρω και θα σε καταστρέψω!», κοιτάζοντας με άγριο βλέμμα την κάμερά του. Λίγο αργότερα απορεί: «μήπως να το αγοράσω εγώ;». Αφήνει, όμως, άμεσα πίσω του αυτή την ιδέα και λύση. Ρωτά και πάλι «ποιος στον κόσμο θα έδινε τόσα χρήματα για ένα domain; Διότι όλο αυτό με έχει εξοργίσει και είναι γελοιότητα». 

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή το domain name «stsitsipas.com» καταλήγει πως «έχω δει πάρα πολλά με τα μάτια μου, ωστόσο από όλο αυτό είμαι ξαφνικά προσβεβλημένος». Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που σχολιάζει τη διαδικτυακή κριτική εναντίον του απαντώντας πως «τους λυπάμαι όλους αυτούς, επειδή δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μόνο μαζί μου». Παρόλα αυτά, επιβεβαιώνοντας πως χαριτολογεί με την απειλή προς τον αφανή κάτοχο, ολοκληρώνει το vlog του με την επιθυμία «να βρω αυτό τον τύπο και να προχωρήσουμε σε ειρήνη...».