Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ξέρει ότι ο χρόνος είναι χρήμα (του)

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ξέρει ότι ο χρόνος είναι χρήμα (του)

Το χαμόγελό του είναι συχνά παραπλανητικό. Μια γκριμάτσα που μετατρέπεται σε σαρδόνιο γέλιο μαζί με ένα «μάτι που γυαλίζει». Είναι, ακόμη συχνότερα, η αλαζονική έκφραση θριάμβου του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε κάποιο «οκτάγωνο» γήπεδο του UFC.

Ο 32χρονος Ιρλανδός σταρ των μικτών πολεμικών τεχνών βαρέθηκε την απραξία ενός χρόνου και ετοιμάζεται όχι απλώς να ρίξει έναν ακόμη αντίπαλο νοκ - άουτ, αλλά και να αυξήσει και πάλι τις ήδη «φουσκωμένες» καταθέσεις του στην τράπεζα. Θα αντιμετωπίσει στις 24 Ιανουαρίου στο Αμπού Ντάμπι τον Ντάστιν Πουαριέ στη διοργάνωση «UFC 257». Και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αναμένεται να κερδίσει 80 εκατομμύρια δολάρια για έναν αγώνα που μπορεί να διαρκέσει μόλις... ένα λεπτό!

Οι δύο αντίπαλοι αναμετρώνται και πάλι μετά το 2014, όταν ο ΜακΓκρέγκορ είχε χρειαστεί ένα λεπτό και 46 δευτερόλεπτα για να νικήσει τον Πουαριέ. Έναν και κάτι χρόνο μετά τον τελευταίο αγώνα του, στις 18 Ιανουαρίου 2020 εναντίον του Ντόναλντ Σερόνι – τον οποίο νίκησε σε... 40 δευτερόλεπτα, «βγάζοντας» 50 εκατομμύρια (!) – ο Ιρλανδός βιάζεται να ξεμπερδέψει με τον 31χρονο Αμερικανό, ώστε να επικεντρωθεί στις νέες προκλήσεις του.

Ευελπιστεί ότι ο μεγάλος Ρώσος αντίπαλός του, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, θα πειστεί να ανακαλέσει την απόφασή του να αποσυρθεί, για μία ακόμη αναμέτρηση. Στο μεταξύ, θέλει να πατήσει και πάλι στο ρινγκ πυγμαχίας, για να αντιμετωπίσει τον άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή Μάνι Πακιάο, από τις Φιλιππίνες.

Αν το καταφέρει, θα είναι η δεύτερη φορά που θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν επαγγελματία μποξέρ με τους κανόνες του ρινγκ, μετά την ήττα του το 2017 από τον Φλόιντ Μέιγουεδερ, από την οποία όμως κέρδισε αποζημίωση 100 εκατομμυρίων!

Ο ΜακΓκρέγκορ δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί. Για την ακρίβεια, την βλέπει πεντακάθαρα μέσα από τα δύο νέα ρολόγια του από την εταιρία Jacob & Co’s, τα οποία ανάρτησε προσφάτως στα social media. Το πρώτο κοστίζει 2,65 εκατ., ενώ η αξία του δεύτερου, το οποίο περιλαμβάνει 553 μικρά διαμάντια, ανέρχεται στο 1,3 εκατ. δολάρια.