Ο Έλον Μασκ καλεί τον Πούτιν σε συνάντηση για την εφαρμογή Clubhouse

Ο Έλον Μασκ καλεί τον Πούτιν σε συνάντηση για την εφαρμογή Clubhouse

Ο πλουσιότερος άνθρωπος και διευθύνων σύμβουλος των Tesla και SpaceX, Έλον Μασκ, με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ζήτησε συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για την εφαρμογή Clubhouse.

Η Clubhouse είναι μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους, μόνο μέσω της φωνής τους. Μάλιστα, οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε chat rooms με διαφορετικές θεματολογίες είτε ως ακροατές είτε ως ομιλητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Clubhouse, αντιμετωπίζει σημαντικό θέμα με τη διαχείριση του περιεχομένου, καθώς, αρκετοί από τους χρήστες καταγγέλλουν ότι δεν έχει λάβει μέτρα ώστε να προστατέψει τα μέλη του από ενοχλητικές συμπεριφορές.

Το Σάββατο, η εταιρεία που διαχειρίζεται τo Clubhouse ανακοίνωσε ότι ελέγχει τα πιστοποιητικά ασφαλείας της μετά την έκθεση του Stanford Internet Observatory, σύμφωνα με την οποία εντοπίστηκαν ευπάθειες που θα μπορούσαν να επιτρέψουν τη χωρίς άδεια πρόσβαση τρίτων στα δεδομένα των χρηστών της εφαρμογής.