Ο Βελόπουλος πουλάει αλοιφή που προστατεύει από τον κορονοϊό

Ο Βελόπουλος πουλάει αλοιφή που προστατεύει από τον κορονοϊό

Αλοιφή που προστατεύει από τον κορονοϊό πουλάει τώρα ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρόεδρος ενός κόμματος το οποίο εκπροσωπείται στη Βουλή. Μάλιστα δηλώνει ότι όποιος αγοράσει την αλοιφή αυτή μπορεί να κάνει άφοβα χειραψίες, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο τέτοιες προτροπές εμπίπτουν σε διατάξεις του νόμου τη στιγμή που στη χωρά λαμβάνονται ήδη έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό του ιού.

«Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών» αναφέρει ο ίδιος πουλώντας τις αλοιφές, ενώ προχωράει ακόμη περισσότερο λέγοντας:

«Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορονοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορονοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα. Πάρτε το και θα με θυμηθείτε...».

Αρκεί να σημειωθεί ότι όλο το επιστημονικό προσωπικό παγκοσμίως καλεί τους πολίτες να λαμβάνουν προσωπικά μέτρα προστασίας και υγιεινής, μεταξύ των οποίων η αποφυγή των χειραψιών.  

Δείτε την επίμαχη διαφήμιση από το 31ο λεπτό του βίντεο και μετά: