Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, 14:46

-A +A

Νέα αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ - Δύο συλλήψεις

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, 14:46
Νέα αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ - Δύο συλλήψεις
-A +A

Νέα επιχείρηση στον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), για την αντιμετώπιση της εμπορίας λαθραίων τσιγάρων και της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί δυνάμεις της αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο άνδρες από το Μπαγκλαντές, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.077 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε βάρος των συλληφθέντων, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία, σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Παράλληλα, από την οδό Αντωνιάδου, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης 18 άτομα και εξετάζεται η εμπλοκή τους σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού και προγραμματισμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι και χτες το πρωί η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει επιχείρηση για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και της διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συλλαμβάνοντας τρεις αλλοδαπούς. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα