ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Βάζουν το μικροκομματικό όφελος πάνω από το εθνικό

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Βάζουν το μικροκομματικό όφελος πάνω από το εθνικό

Να βλάψει τη διεθνή εικόνα της χώρας επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη μία συκοφαντεί με δημοσίευμα σε διεθνές μέσο και από την άλλη καταθέτει ερωτήσεις στην Κομισιόν υιοθετώντας την προπαγάνδα της Τουρκίας σχετικά με τις μεταναστευτικές/προσφυγικές ροές στο Αιγαίο.

 «Τι επιδιώκει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να βλάψει την διεθνή εικόνα της χώρας σε μια περίοδο που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως παράδειγμα προς μίμηση ή να πείσει τους λίγους που έχουν απομείνει να τον ακούν εντός συνόρων;», αναφέρει η ΝΔ.

Συγκεκριμένα αναφέρετε σε δημοσίευμα προηγούμενων ημερών όπου «πρώην μετακλητός τους υπάλληλος συκοφάντησε την πατρίδα (...) για να εργαλειοποιηθεί στη συνέχεια αντιπολιτευτικά από το εγχώριο σύστημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ακόμη, όπως τονίζει η ΝΔ, «σήμερα ο Ευρωβουλευτής κ. Αρβανίτης καταθέτει νέα ερώτηση στην Κομισιόν υιοθετώντας την προπαγάνδα της Τουρκίας σχετικά με τις μεταναστευτικές/προσφυγικές ροές στο Αιγαίο και δυσφημίζοντας την χώρα μας για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Και καταλήγει: «Δυστυχώς όσο μεγαλώνουν και αυξάνονται τα αντιπολιτευτικά τους αδιέξοδα τόσο αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως βάζουν το μικροκομματικό όφελος πάνω από το εθνικό».