Ν. Καραθανασόπουλος: Η κυβέρνηση συνεχίζει τις πολιτικές των προηγούμενων

Ν. Καραθανασόπουλος: Η κυβέρνηση συνεχίζει τις πολιτικές των προηγούμενων

Για αντιλαϊκά μέτρα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Νίκος Καραθανασόπουλος, τονίζοντας πως συνεχίζει τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Στην παρέμβασή του ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ ο κ. Καραθανασόπουλος έκανε λόγο για «βαρβαρότητα του συστήματος» που αποκαλύπτεται από τη στάση των χωρών της ΕΕ απέναντι στους μετανάστες. «Η συμμετοχή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι αρνητική εξέλιξη και η παρουσία του στην περιοχή μας προμηνύει κινδύνους» τόνισε επισημαίνοντας πως το ΚΚΕ εκφράζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις.

«Ο ελληνικός λαός με συντονισμένους αγώνες πρέπει να σταθοεί απέναντι σε αυτές τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις» είπε, κάνοντας λόγο και για φοροεπιδρομή και δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για την καπιταλιστική ανάπτυξη και κερδοφορία η οποία θα βασίζεται σε φθηνή εργατική δύναμη χωρίς εργασιακά δικαιώματα και με τον πλούτο στα χέρια των λίγων. «Το ερώτημα είναι τι είδους ανάπτυξη χρειάζεται η ελληνική κοινωνία. Εμείς λέμε καθαρά ότι η μόνη λύση για τον λαό είναι η πρόταση πως πρέπει να κοινωνικοποιηθούν τα μέσα παραγωγής με μονομερής διαγραφή του χρέους» τόνισε ο κ. Καραθανασόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ