Μητέρα δολοφόνησε τον 7χρονο γιό της και έκρυβε τη σωρό επί 5 χρόνια στη βεράντα
Κυψέλη

Μητέρα δολοφόνησε τον 7χρονο γιό της και έκρυβε τη σωρό επί 5 χρόνια στη βεράντα

Μια ασύλληπτη δολοφονία εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στην Κυψέλη, με τη μητέρα ενός 7χρονου και τον σύντροφό της να συλλαμβάνονται καθώς φέρονται να σκότωσαν το αγοράκι και για πέντε ολόκληρα χρόνια να έκρυβαν τη σωρό του στην εργαλειοθήκη στην βεράντα του σπιτιού. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι της οδού Αστυπάλαιας όπου ανακάλυψαν κρυμμένο το πτώμα του παιδιού. Η καθ’ ομολογία 29χρονη δολοφόνος όλα αυτά τα χρόνια ισχυριζόταν ότι το παιδί το είχε πάρει ο πρώην σύζυγός της που διέμενε στην Πολωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος αλλοδαπός, πάρουσία της μητέρας του παιδιού, τον Ιανουάριο του 2017, έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα του 7χρονοπυ αγοριού, επειδή ήταν άτακτο, όπως ομολόγησε στην Αστυνομία, στο διαμέρισμα που διέμεναν τότε, στην οδό Σκιάθου, στην Κυψέλη. Ο θάνατος του παιδιού, που είχε μια αδελφούλα, 8 ετών, προκλήθηκε από ασφυξία.

Στη συνέχεια το ζευγάρι έφτιαξε ένα "τάφο" με τούβλα στο δώμα, όπου έθαψε το άτυχο αγοράκι. Αργότερα, που ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκανε έξωση στο ζευγάρι, ο Πολωνός έβαλε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και περιφερόταν με αυτή σε δρόμους της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια χώρισε με την μητέρα του αγοριού. Η τελευταία ισχυριζόταν ότι ο Πολωνός βιολογικός πατέρας του παιδιού το είχε πάρει μαζί του στην χώρα του και έκτοτε είχε εξαφανιστεί.

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης νοίκιασε στη συνέχεια ένα διαμέρισμα στην οδό Αστυπάλαιας, επίσης στην Κυψέλη, ενώ τοποθέτησε τα οστά του αγοριού μέσα δυο μαύρες σακούλες στην εργαλειοθήκη, την οποία έκρυψε στη συνέχεια μέσα σε ένα καναπέ.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από πληροφορίες που είχε για την εξαφάνιση του 7χρονου παιδιού, προχώρησε αργά χθες το βράδυ στην προσαγωγή της 29χρονης και του πρώην συντρόφου της, οι οποίοι, τελικά, ομολόγησαν το πρωί.