Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της 34χρονης αστροφυσικού

Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της 34χρονης αστροφυσικού

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ που εξαφανίστηκε από το νησί της Ικαρίας, ενώ έκανε διακοπές με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.

Η 34χρονη μίλησε για τελευταία φορά μαζί του το πρωί της Δευτέρας, 5 Αυγούστου, τον ενημέρωσε πως είχε πάει για τρέξιμο, όμως από εκείνη τη στιγμή δεν έδωσε σήμα ζωής.

Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της. Πέραν από την Πυροσβεστική, το Λιμενικό και τις αστυνομικές δυνάμεις, στην επιχείρηση εντοπισμού της συνδράμουν ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., drones αλλά και εθελοντές.

Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Στο δωμάτιο όπου διέμενε το ζευγάρι οι εγκληματολόγοι εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι. Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν οι κηλίδες προκλήθηκαν φυσικά λόγω απλής ρινορραγίας, ή ήταν αποτέλεσμα χτυπήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα και τα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι την Τρίτη το βράδυ. Παράλληλα έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

Το κατάλυμα στο οποίο διέμεναν παραμένει κλειστό, το δωμάτιο έχει σφραγιστεί από τις αστυνομικές αρχές της Ικαρίας και ο 38χρονος φιλοξενείται στην περιοχή.

Οι έρευνες εκτείνονται από την περιοχή Κεραμέ Ικαρίας έως το Ακρωτήριο Δράκανο, μια απόσταση περίπου 10 χλμ. Πρόκειται για σχετικά εύκολη περιοχή, χωρίς δύσβατα σημεία.

Πηγή φωτογραφίας: ikariaki.gr