ΓΔ: 913,60 2,18 (0,24 %)

Τζίρος: 25,30 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2013η
Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

ΓΔ: 913,60 2,18 (0,24 %)

Τζίρος: 25,30 εκατ. €   RT

Μεγάλη απώλεια: Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης

Μεγάλη απώλεια: Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης

Ο Νίκος Ζαχαριάδης, αγαπημένος συνεργάτης του liberal και του Φιλελεύθερου έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία μόλις 55 χρόνων.  Αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε ένα ραντεβού αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο.

Ο Νίκος Ζαχαριάδης τίμησε με την πένα του και την παρουσία του τον Φιλελεύθερο και το Liberal και με την φιλία του όλους εμάς που μας συγκλονίζει η είδηση του θανάτου του.

Ανήσυχος, δημιουργικός, πρωτοπόρος , βαθιά καλλιεργημένος με πλούσια δημοσιογραφική διαδρομή γέννησε στήλες που άφησαν εποχή στα περιοδικά.

Αντίστοιχα δημιουργικό το πέρασμα του από τον Φιλελεύθερο που οι « Αγ(ρ)ιογραφίες» του αποτύπωναν σε μορφή κόμικ όλη την πολιτική επικαιρότητα.

Ο δικός μας Νίκος Ζαχαριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολης, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2. Το 1989 πέρασε στην εφημερίδα «Αυγή» ως Κριτικός Κινηματογράφου. Στην ίδια θέση έχει εργαστεί επίσης στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Μεσημβρινή» και η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Φιλελεύθερο.

Το 1993, εγκατέλειψε τις εφημερίδες για τα περιοδικά. Αρχικά ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό ΜΑΧ στη συνέχεια στο περιοδικό Nitro. Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό Downtown, από όπου προέκυψαν και δύο βιβλία. Από το 2005 μέχρι το 2012, δούλεψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είχε την ευθύνη του ένθετου περιοδικού «Big Fish» μέχρι το 2008. Στην Athens Voice έγραφε τη στήλη του «Forrest Gump» και την καθημερινή διαδικυακή στήλη Moufanet στο www.athensvoice.gr.

Συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του στέλνουμε όλη την αγάπη μας ευχόμενοι κουράγιο στην οικογένεια και τον μικρό του γιό.