Με αλά Μόντι Πάιθονς βηματισμό  στην παρέλαση της Ν. Φιλαδέλφειας

Με αλά Μόντι Πάιθονς βηματισμό στην παρέλαση της Ν. Φιλαδέλφειας

Μια ομάδα δέκα κοριτσιών, που κατά τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας παρείσφρησε στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις αλλά και ερωτήματα για τη συμπεριφορά τους και για το αν πρόκειται για μαθήτριες ή όχι.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι πρόκειται για μαθήτριες λυκείου της Νέας Χαλκηδόνας, εν τούτοις φαίνεται πως τελικά πρόκειται για μια ομάδα κοριτσιών που με την ελληνική σημαία και με ρούχα παρέλασης μπήκαν σφήνα μεταξύ δύο λυκείων με στόχο να προκαλέσουν.

Το γεγονός έλαβε διαστάσεις δεδομένου ότι θεωρήθηκε πως πρόκειται για σχολείο. Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας το διέψευσε με ανάρτησή του στο facebook και με οργισμένο τρόπο προαναγγέλλοντας και έρευνας για την πιστοποίηση των κοριτσιών μετά το σάλο που προκλήθηκε γράφοντας:

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ''40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Διαβάστε ακόμα:

- Μετά την αλά Μόντι Πάιθονς παρέλαση τα 10 κορίτσια καταγγέλλουν τους «κανονικούς» και τους «άριστους»