7ος χρόνος, ημέρα 2101η
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Με 18.685 μόρια, το «δώρο» νεαρού από τη Ναύπακτο στους γονείς του που πέθαναν από κορονοϊό

Με 18.685 μόρια, το «δώρο» νεαρού από τη Ναύπακτο στους γονείς του που πέθαναν από κορονοϊό
Πηγή Npress

Μόλις δύο μήνες μετά τον θάνατο των γονιών του από κορονοϊό, ένας νεαρός από τη Ναύπακτο κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια από αυτήν την εξαιρετικά οδυνηρή κατάσταση, συγκεντρώνοντας 18.685 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις. 

Ο Δημήτρης Καρακώστας, που πριν έναν χρόνο έκανε περήφανη την πόλη του με την μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, χάνοντας και τους δύο γονείς του.  Τελικά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια, ο Δημήτρης όχι μόνο έδωσε τελικά εξετάσεις αλλά τα πήγε και εξαιρετικά. Με 18.685 μόρια, έστειλε το καλύτερο δώρο στου δύο γονείς του που σίγουρα θα χαμογέλασαν από εκεί ψηλά.

Ο Κώστας Καρακώστας, σύμφωνα με το Npress.gr, ήταν μια σπάνια περίπτωση πολιτικού και η Νικολίτσα Μούρτου μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές που είχε. Ο θάνατός τους άφησε ένα τεράστιο κενό στην πόλη, ενώ πίσω τους, άφησαν και τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν, τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλαδικές, ενώ τα άλλα 3 είναι στα πανεπιστήμια.