«Μάλλον τον σκοτώσαμε» – Οι σοκαριστικοί διάλογοι που κατέγραψε Αντιτρομοκρατική
Νέα Σμύρνη

«Μάλλον τον σκοτώσαμε» – Οι σοκαριστικοί διάλογοι που κατέγραψε Αντιτρομοκρατική

«Πρέπει να φύγουμε από εδώ, γιατί μάλλον τον σκοτώσαμε.». Αυτό φέρεται να έχει πει στο τηλέφωνο ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Τους διαλόγους κατέγραψε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η αστυνομία, η οποία, με εισαγγελική εντολή, παρακολουθούσε το κινητό του 22χρονου, που είχε κατηγορηθεί για την παρέμβαση αναρχικής ομάδας στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Κατά την διάρκεια της επίθεσης, ο 22χρονος και ο 23χρονος συνομιλούσαν στο τηλέφωνο, το οποίο και είχαν αφήσει ανοικτό, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ακούσουν φράσεις από το πλήθος όπως «σκοτώστε τον», «πάρτε τα όλα», «βγάλτε του το παντελόνι».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την επίθεση αυτή, ο 23χρονος, που έχει προφυλακιστεί, επικοινώνησε με τον 22χρονο, λέγοντας του χαρακτηριστικά, «πρέπει να φύγουμε από εδώ, γιατί μάλλον τον σκοτώσαμε».

Σύμφωνα με τους ίδιους διαλόγους, ο 22χρονος φέρεται να του απάντησε «όντως;» για να του απαντήσει ο 23χρονος «μάλλον τον σκοτώσαμε, σου λέω.». Τότε ο 22χρονος του είπε: «Πάρε το μηχανάκι και φύγε». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συνομιλίες και το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων, τους τοποθετούν στο σημείο της επίθεσης, πιο ενεργά όμως τον 23χρονο.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση σε αστυνομικό στη Ν. Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος κατηγορούμενος - Ελεύθερος με όρους ο δεύτερος