ΓΔ: 911,42 1,05 (0,12 %)

Τζίρος: 80,04 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2013η
Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

ΓΔ: 911,42 1,05 (0,12 %)

Τζίρος: 80,04 εκατ. €   RT

Μ. Θεοδωρίδου: Δυσάρεστη έκπληξη η στάση των υγειονομικών στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας

Μ. Θεοδωρίδου: Δυσάρεστη έκπληξη η στάση των υγειονομικών στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας

Ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση κρουσμάτων κορονοϊού στο νοσηλευτικό ίδρυμα «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα έκανε κατά τη σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου.

Η κυρία Θεοδωρίδου έκανε λόγο για «δυσάρεστη έκπληξη» και τόνισε ότι εκεί το ποσοστό εμβολιασμού του προσωπικού ήταν εξαιρετικά χαμηλό, είτε από αμέλεια, είτε από δυσπιστία, είτε ακόμη και από κόπωση.

«Αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη το γεγονός ότι στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας παρουσιάστηκε διασπορά σε προσωπικό ανεμβολίαστο» είπε.

«Ελπίζω ότι αυτό που έγινε στην Πάτρα δεν αφορά κι άλλο νοσηλευτικά ιδρύματα, πάντα υπάρχει περιθώριο, και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όσοι εργάζονται στα νοσοκομεία να κάνουν το εμβόλιο στο χώρο που εργάζονται» ανέφερε και εξέφρασε την ελπίδα να αποτελέσει αυτό το περιστατικό την αφορμή να σκεφτούν ξανά τη στάση τους οι υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα.

«Είμαστε σε εποχή της πανδημίας του κορονοϊού και θα πρέπει όλοι να επωφεληθούμε από το δώρο που μας δίνεται και είναι το εμβόλιο»σημείωσε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.