LΕΟ Pharma για Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης: «Η υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση αποτελεί προτεραιότητά μας»

LΕΟ Pharma για Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης: «Η υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση αποτελεί προτεραιότητά μας»

Η LEO Pharma διεθνώς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης, στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ασθενών με Ψωρίαση (IFPA) και το φετινό της μήνυμα “Be informed about psoriasis” («Ενημερωθείτε για την ψωρίαση»), δημιούργησε μια σειρά από βίντεο κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, με κεντρικό μήνυμα #everydaypsoriasis.

Πρωταγωνιστές των βίντεο είναι οι ασθενείς που πάσχουν από ψωρίαση, οι οποίοι διηγούνται τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, περιγράφοντας τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Η 29η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης που καθιερώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών με Ψωρίαση (IFPA) και είναι αφιερωμένη στα άτομα που ζουν με ψωρίαση ή ψωριασική αρθρίτιδα. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 125 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως ζουν με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα.

«Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε» από την LEO Pharma Hellas και την ΕΔΑΕ

Παράλληλα στην Ελλάδα, η LEO Pharma Hellas υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας -ΕΔΑΕ συνεχίζει την πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε», σε μια ιδιαίτερη περίοδο, όπου κρίνεται αναγκαίο οι ασθενείς με ψωρίαση να επισκεφθούν και να εμπιστευτούν το Δερματολόγο τους, ώστε σε συνεργασία μαζί του να βρουν τη θεραπεία που τους ταιριάζει.

Παρακαλώ όπως βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου. Eπίσης, επισυνάπτονται τα εικαστικά που δημιουργήθηκαν για τα social media, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας.  

Στο link, μπορείτε να κατεβάσετε το spot της ενημερωτιικής εκστρατείας «Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε»