Τέσσερις νέοι θάνατοι - 56χρονος και 50χρονη μεταξύ των νεκρών

Τέσσερις νέοι θάνατοι - 56χρονος και 50χρονη μεταξύ των νεκρών

Τέσσερις άνθρωποι κατέληξαν σήμερα από τον κορονοϊό, ανεβάζοντας τους νεκρούς στη χώρα στους 586. Οι δύο περιπτώσεις προκαλούν εντύπωση, καθώς πρόκειται για έναν 56χρονο που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη του Ευαγγελισμού και για μία 50χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Επίσης, απεβίωσε 83χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, καθώς και μία 64χρονη που νοσηλευόταν στο «Αττικόν». Και οι τέσσερις έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Χθες, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στο Αττικό Νοσοκομείο μία 55χρονη, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ενώ την ανησυχία για την διασπορά της νόσου σε νέες ηλικίες έρχονται να εντείνουν και τα ευρήματα από τα rapid test του ΕΟΔΥ στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκαν 31 κρούσματα κορονοϊού, με μέση ηλικία τα 35 έτη.

Η επιδημία κορονοϊού συνεχίζει να κινείται δυναμικά σε μεγάλο τμήμα της χώρας. Την ίδια ώρα, οι επιστημονικές και υγειονομικές αρχές παρακολουθούν με προσοχή τα στοιχεία και τα δεδομένα που συνθέτουν την επιδημιολογική εικόνα συνολικά αλλά και επί μέρους, ώστε να δρομολογούν με βάση αυτά τις αναγκαίες παρεμβάσεις.