Καταγγελία γιατρού ότι απέλυσαν νοσηλεύτρια ελέω... Πολάκη

Καταγγελία γιατρού ότι απέλυσαν νοσηλεύτρια ελέω... Πολάκη

Στην απομάκρυνση μιας νοσηλεύτριας φέρεται να προχώρησε ιδιωτική κλινική, διότι αναπαρήγαγε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τα σχόλια ενός συναδέλφου της γιατρού που αφορούσαν στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και την αήθη επίθεση κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έφεραν στη δημοσιότητα τα parapolitika.gr, το περιστατικό γνωστοποίησε ο γιατρός Μιχάλης Λιβανός, η ανάρτηση του οποίου έχει ως εξής:

«Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσειο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια.

ΥΓ. Δεν θα κοινοποιήσω τα στοιχεία της επιχείρησης από σεβασμό στους λοιπούς εργαζόμενούς της».

 

Χτες, ο Μ. Λιβανός σχολιάζοντας την χυδαιότητα Πολάκη, εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου είχε αναφέρει: «Χαιρετίζω τους φίλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» Χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά». Η αναδημοσίευση αυτής της ανάρτησης πάντως όπως ο ίδιος αναφέρει, προκάλεσε και την απόλυση της νοσηλεύτριας.