Δ. Παπαγγελόπουλος για ηχητικό: Καλέστε τον Παππά και πείτε του «άλλα λες εκεί, άλλα λες εδώ»

Καλέστε τον Παππά και πείτε του «άλλα λες εκεί, άλλα λες εδώ»

Νέες αποστάσεις από τον Νίκο Παππά έλαβε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγελόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής, ζητώντας από τα μέλη της να καλέσουν τον πρώην υπουργό Επικρατείας για να τους εξηγήσει τι έχει πει στο ηχητικό. 

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ για στοχοποίηση της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι. «Ακούστηκε πουθενά ότι εγώ στοχοποίησα την κ. Γκραμπόφσκι;» αναρωτήθηκε ο κ. Παπαγγελόπουλος και τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη να σηκώνει το γάντι:  «Έτσι όπως το λέτε εννοείτε ότι εσείς δεν στοχοποιήσατε την κ. Γκραμπόφσκι αλλά το έκανε ο Παππάς» είπε. 

Από την πλευρά του ο κ. Παπαγγελόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν αδειάζει τον ΣΥΡΙΖΑ εμμένοντας πάντως στη θέση του ότι δεν έβαλε στο στόχαστρό του την κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός  όταν πιέστηκε από τους κ.κ. Καραγκούνη και Μαρκόπουλο για το γεγονός ότι με μεγάλη ευκολία χρησιμοποιεί το όνομα Παπαγελόπουλου και μάλιστα επικαλείται ότι θα φέρει την «τύπισσα» ήτοι την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ε. Τουλουπάκη ενώπιόν του  έριξε πάλι το μπαλάκι προς στον πρώην Υπουργό Επικρατείας: Nα καλέσετε τον κο Παππά το Σαββατοκύριακο στην Επιτροπή και να του πείτε.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος: 

Κ.Καραγκούνης: Ο κ.Παππάς σύμφωνα με το ηχητικό είπε οτι θα σας πει να καλέσετε τη «τύπισσα» εννοώντας την Τουλουπάκη, και να της μιλήσετε

Δ.Παπαγγελόπουλος: Που αποδεικνύεται ότι τα λέει ο κ.Παππας;

Κ.Καραγκούνης: Στο ηχητικό που κατετέθη στην Επιτροπή

Δ.Παπαγγελόπουλος: Γιατί ρωτάτε εμένα; Να γίνει πραγματογνωμοσύνη και να καλέσετε τον κο Παππά το Σαββατοκύριακο στην Επιτροπή και να του πείτε άλλα λες εκεί άλλα λες εδώ. Ο κ.Παππας είναι νέος και έχει αντοχές.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπαγελόπουλος εμφανίζεται να αδειάζει τον πρώην υπουργό Επικρατείας. Συγκεκριμένα χτες φέρεται να δήλωσε: «Εγώ δεν είπα κάτι για την Μαρέβα» καθώς επίσης και ότι ουδέποτε ζήτησε από τον Σ. Μιωνή να δώσει στοιχεία εναντίον της.