Και φέτος το σχολείο αρχίζει με Public, αφού ετοιμάζουν τη σχολική λίστα για εσένα!

Και φέτος το σχολείο αρχίζει με Public, αφού ετοιμάζουν τη σχολική λίστα για εσένα!

Όσο εσύ απολαμβάνεις τις βουτιές σου, τα Public «γεμίζουν» τη σχολική σου τσάντα με όλα τα βιβλία, τη γραφική ύλη και τα τετράδια που θα χρειαστείς! Και φέτος τα Public σου δίνουν τη δυνατότητα να στείλεις την αναλυτική λίστα με τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι, ανάλογα με την τάξη σου, και να παραλάβεις ολοκληρωμένη τη σχολική τσάντα δωρεάν στον χώρο σου ή στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί!

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη: Ξεκινώντας από τώρα κιόλας, συμπληρώνεις την ειδική φόρμα για τη σχολική σου λίστα όποια στιγμή επιθυμείς και τα Public ετοιμάζουν για εσένα όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα και τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς για τη φετινή σχολική χρονιά, από νωρίς, για να απολαύσεις ένα ξένοιαστο καλοκαίρι!

Και αυτή τη σχολική χρονιά, τα Public προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε χαρτικά και γραφική ύλη, επώνυμες σχολικές τσάντες, κασετίνες και έπιπλα γραφείου, πάντοτε στις πιο χαμηλές τιμές και με τη δυνατότητα πληρωμής σε έως 3 άτοκες δόσεις με τη νέα υπηρεσία Public Now Pay Later, χωρίς πιστωτική κάρτα, μέσω Klarna.

Επιπλέον, η παράδοση για παραγγελίες άνω των €35 είναι δωρεάν. Εάν μάλιστα βρίσκεσαι στην Αττική, έχεις δυνατότητα να ορίσεις εσύ την ιδανική ημέρα παραλαβής, μέσω της υπηρεσίας Flex delivery. Εναλλακτικά, μπορείς να παραλάβεις αυθημερόν από οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου σε εξυπηρετεί, χωρίς καμία επιβάρυνση!

Τα Public φροντίζουν πάντοτε να βρίσκουν τρόπους να απολαμβάνεις τη ζωή με τον τρόπο που σε εκφράζει καλύτερα. Και αυτή τη σχολική χρονιά βρίσκονται στο πλευρό σου, για να προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες, που θα κάνουν αυτή τη σχολική χρονιά ακόμη πιο δημιουργική και συναρπαστική!