Κ. Ζαχαριάδης: Δεν είναι ειδυλλιακή εικόνα οι συνομιλίες Παππά - Μιωνή

Κ. Ζαχαριάδης: Δεν είναι ειδυλλιακή εικόνα οι συνομιλίες Παππά - Μιωνή

«Δεν είναι ειδυλλιακή εικόνα για τον δημόσιο διάλογο και τον δημόσιο βίο» οι συνομιλίες Μιωνή - Παππά που κατατέθηκαν ως ηχητικό υλικό από τον επιχειρηματία στην Προανακριτική Επιτροπή, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, σημειώνοντας πως «εδώ είμαστε για να τα συζητήσουμε όλα».

Μιλώντας στον Θέμα 104,6, ο κ. Ζαχαριάδης ανέφερε πως από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», ενώ σχολιάζοντας τις διαδικασίες της Προανακριτικής έκανε λόγο για «μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας».

«Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτό το ηχητικό φαίνεται να έχει καταγραφεί το 2016», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης για να προσθέσει: «Θέλω να πιστεύω ότι αν ήταν τόσο ακράδαντα και ισχυρά αυτά τα δημόσια στοιχεία, έπρεπε να τα προσκομίσουν νωρίτερα».

«Δεν σας κάνει εντύπωση πως μείναμε τέσσερα χρόνια στο σκοτάδι υπό το βάρος συνταρακτικών εξελίξεων;», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο κ. Ζαχαριάδης εξέφρασε επιφυλάξεις για το πώς «προϊόντα υποκλοπής», όπως χαρακτήρισε το περιεχόμενο του ηχητικού που κατέθεσε ο κ. Μιωνή, εντάσσονται στο δημόσιο διάλογο, ενώ επικαλέστηκε και τη δήλωση του Ν. Παππά περί «κοπτοραπτικής».