Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, 09:48

-A +A

Ηλ. Μόσιαλος: Όταν επιστρέψει ο Τζόνσον να εξηγήσει για την ανεκδιήγητη ανοσία της αγέλης

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, 09:48
Ηλ. Μόσιαλος: Όταν επιστρέψει ο Τζόνσον να εξηγήσει για την ανεκδιήγητη ανοσία της αγέλης
-A +A

Περαστικά στον βρετανό πρωθυπουργό ευχήθηκε ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, σημειώνοντας πως όταν βγει από το νοσοκομείο θα πρέπει να δημοσιοποιήσει τις εισηγήσεις «για τη διαχείριση της πρώτης φάσης της πανδημίας με την ανεκδιήγητη προσέγγιση της ανοσίας της αγέλης».

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό, ανέφερε συγκεκριμένα: «Εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Βρετανό Πρωθυπουργό που από σήμερα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντα του και να ηγηθεί της προσπάθειας αντιμετώπισης της πανδημίας για το καλό όλων όσων ζούμε στην Αγγλία.

Όταν με το καλό επιστρέψει στη Downing Street θα πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα τις εισηγήσεις των επιστημονικών και πολιτικών του συμβούλων για τη διαχείριση της πρώτης φάσης της πανδημίας με την ανεκδιήγητη προσέγγιση της ανοσίας της αγέλης». 

«Δεν φταίνε όμως μόνο οι επίσημοι σύμβουλοι. Η συντριπτική πλειοψηφία των Άγγλων ειδικών δεν μιλούσε. Το περίφημο Faculty of Public Health Medicine δεν είχε ούτε μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Αντιθέτως είχαν πολλές φωτογραφίες από τα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ που είχαν οργανώσει. Πολλοί Άγγλοι συνάδελφοι έλεγαν ότι τους ήταν δύσκολο να κρίνουν την πολιτική της κυβέρνησης και σιωπούσαν», προσθέτει. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα