ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1988η
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

Η επιλογή του Δ. Κουφοντίνα να συνεχίσει την απεργία πείνας επιδεινώνει την υγεία του

Η επιλογή του Δ. Κουφοντίνα να συνεχίσει την απεργία πείνας επιδεινώνει την υγεία του

Η απόφαση του Δημήτρη Κουφοντίνα να επιμείνει στην απεργία πείνας, όπως επίσης και να μην λάβει υγρά, επιδεινώνει την κατάσταση της υγείας, όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου Λαμίας, παρ' ότι οι γιατροί, μετά και την σχετική εισαγγελική παραγγελία, λαμβάνουν όλα τα μέτρα για να διασφαλίσουν την υγεία του. 

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος εμμένει στον εκβιασμό που επιχειρεί μέσω της στάσης του και της συνέχισης για 51η ημέρα της απεργίας πείνας, απαιτώντας να ικανοποιηθεί το αίτημά του για μεταφορά του σε φυλακή της αρεσκείας του. 

Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα:

«Ενημερώνουμε ότι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02- 2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρό – φαρμακευτικών ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών. Το Ιατρό – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα».

 Διαβάστε ακόμα:

Π. Λυμπερόπουλος: Αναταραχή στο δικαστικό σώμα για την παρέμβαση υπέρ Κουφοντίνα

Κ. Μπακογιάννης: Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση υποστηρικτών του Κουφοντίνα στο Σύνταγμα