Η Βιγιαρεάλ χαρίζει τα διαρκείας της επόμενης σεζόν

Η Βιγιαρεάλ χαρίζει τα διαρκείας της επόμενης σεζόν

Η Βιγιαρεάλ στηρίζει τους οπαδούς της, όπως την στηρίζουν και εκείνοι. Η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου θα χαρίσει τα εισιτήρια διαρκείας στα περισσότερα από 17.000 μέλη της, ως επιβράβευση αφού δεν έχουν καταφέρει ως τώρα να την δουν από κοντά στο «Εστάδιο δε λα Θεράμικα» εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

«Οι φίλαθλοί μας δεν κατάφεραν να είναι στο πλευρό μας στο γήπεδο αυτή την σεζόν», τόνισε ο πρόεδρος του κλαμπ, Φερνάντο Ροτς, και συνέχισε: «είναι μια θλιβερή κατάσταση και ελπίζουμε οι αρχές να μας επιτρέψουν την είσοδο στα γήπεδα ξανά». Ωστόσο, δεν έβαλε ημερομηνία στο πότε θα συμβεί αυτό. Οι ισπανικές ομάδες περίμεναν πως από τις αρχές Φεβρουαρίου θα άνοιγαν ξανά τις κερκίδες. Η πλειονότητά τους, δε, υπολόγισε τα έσοδα από τα εισιτήρια και στα μπάτζετ τους.

Η Βιγιαρεάλ παρά τις δυσκολίες που της προκάλεσε η πανδημία, διατήρησε το μεγαλύτερο αριθμό των μελών της και των κατόχων διαρκείας. Από τους σχεδόν 18.000 που ήταν στην έναρξη της σεζόν 2019-20, τώρα διαρκείας έχουν 17.173. Ο σύλλογος έκλεισε την προηγούμενη σεζόν με απώλειες ενός εκατομμυρίου ευρώ με τα έσοδα από τα διαρκείας να υπολογίζονται στα 2,9 εκατομμύρια. Γι' αυτή την σεζόν μείωσε τον προϋπολογισμό του από τα 144 εκατομμύρια στα 117,2.